El Consell del Baix Ebre sol·licita la continuïtat del Baix Ebre Avant

Redacció
01 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:05h
Imatge del plenri, celebrat divendres passat.
Imatge del plenri, celebrat divendres passat. | Cedida
 

El plenari del consell comarcal del Baix Ebre del mes de maig ha tingut com a punt principal l’aprovació, per unanimitat, de la sol·licitud de subvenció per al desenvolupament del programa 7 comarques Baix Ebre Avant. Una sol·licitud, dirigida al departament d’Empresa i Ocupació, que ha de permetre continuar enfortint el sector turístic i agroalimentari de la comarca i realitzant diferents accions per als emprenedors, empreses i ciutadania, tal i com s’ha estat realitzant al llarg d'estos darrers anys.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “la continuïtat d'este programa suposaria una bona notícia per a la comarca ja que ens permetria continuar treballant intensament per impulsar el sector turístic i agroalimentari del Baix Ebre i així dinamitzar l’economia, millorar la competitivitat de les empreses i facilitar la creació de nous llocs de treball”.

De fet, la sol·licitud, per valor de més de 328.000€, contempla diferents seminaris, cursos i jornades específiques dirigides a les empreses del Baix Ebre. El plenari també ha aprovat el conveni amb el departament de Benestar Social i Família per a mantenir la delegació de competències en matèria de polítiques socials i en relació a infància i adolescència, polítiques de gènere, serveis socials, etc. Alhora també s’ha aprovat el conveni a signar amb els ajuntaments de Deltebre i Roquetes per al funcionament dels centres oberts durant l’any 2015. D’esta manera, es mantindran les activitats dels centres oberts durant el període de vacances escolars d’estiu i es promouran actuacions que garantisquen la cobertura de necessitat bàsiques dels infants i adolescents atesos.