La Diputació de Tarragona assumix la titularitat de dos trams de carretera fronterers a La Sénia

Redacció
29 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:49h
Un moment de la reunió que va tindre lloc ahir dijous a La Sénia.
Un moment de la reunió que va tindre lloc ahir dijous a La Sénia. | Ajuntament de La Sénia

La Diputació de Tarragona assumirà la titularitat de dos trams de carretera que es troben en zona fronterera, entre les províncies de Tarragona i Castelló, i de les quals cap administració se’n feia càrrec. Ahir va tindre lloc una reunió a l’Ajuntament de la Sénia entre responsables polítics i tècnics de les dos diputacions implicades, per tal de desencallar el problema de manca de titularitat que s’estava donant amb els dos trams, concretament el tram de la CV-100 en la seva sortida de la Sénia per l’Av. del País Valencia fins el pont de les Cases del Riu, i el tram de la CV-105 en la seva sortida de la Sénia per la Ctra. Benifassà fins el pont de Malany.

L’alcaldessa de la Sénia, M.Pilar Ballester, junt amb l’alcalde de Rossell, Evaristo Martí, han valorat molt positivament el resultat de la reunió, en el decurs de la qual es va acordar donar llum verda al conveni a tres bandes pel qual la Diputació de Tarragona n’assumirà la titularitat atenent a que els trams estan dins de la zona administrativa de la comunitat catalana.

“S’ha aconseguit posar seny en una reivindicació de fa molts d’anys, ja que es tractava de trams dels quals cap administració se’n feia càrrec, amb les conseqüències que això portava en les tasques de manteniment i millora”, ha afirmat l’ajuntament de la Sénia en una nota de premsa.