Torna la ruta de tapes Sabors del Nucli Antic i la campanya comercial Barris Antics a Tortosa

Redacció
27 de maig del 2015
Actualitzat el 28 de maig a les 8:17h
L'Ajuntament de Tortosa, l'associació de restauració Plat-i-got i els comerciants del Nucli Antic posen en marxa la ruta de tapes Sabors del Nucli Antic i una nova edició de la campanya Barris Antics, amb l'objectiu de “tornar a omplir de gent els carrers i places del centre històric de Tortosa”, segons afirma l’Ajuntament en una nota de premsa.

La campanya Barris Antics, que es fa simultàniament en trenta municipis d'arreu de Catalunya amb el suport de la Generalitat, pretén la promoció comercial i turística de les 30 ciutats participants, mitjançant activitats i sorteigs que les botigues lliuraran als clients. Tortosa sortejarà targetes turístiques per visitar els equipaments culturals de la ciutat i entrades als espectacles de la Festa del Renaixement. Els guanyadors seran sempre clients de comerços d'altres ciutats que participen en esta campanya. Esta acció es farà entre els dies 3 i 28 de juny.

També durant el mes de juny, el primer i segon cap de setmana, s'ha organitzat una nova edició de la ruta de tapes Sabors del Nucli Antic, en què els restaurants i bars adherits oferiran una tapa+cervesa o copa de vi per 2,50 euros. L'experiència d'anteriors edicions, ha explicat Joan Iniesta, de l'associació de comerciants, mostra un increment de visitants de fora de la ciutat. Esta iniciativa inclou un concurs de tapes i premis de fidelització per als clients. A més d'Iniesta, han presentat estes dos iniciatives el tinent d'alcalde de Promoció, Emili Lehmann, i la presidenta de Plat-i-Got, Clara Segarra.