Voleu assistir a l’espectacle 'El darrer dia del cafè de la Granota' a Litterarum?

Sortegem cinc lots de dos entrades per veure esta obra de la companyia Mea Culpa, divendres 5 de juny | Litterarum i la Fira del Llibre ebrenc tenen lloc del 5 al 7 de juny a Móra d’Ebre

'El darrer dia del Cafè de la Granota' ens transporta a la història de Mequinensa.
'El darrer dia del Cafè de la Granota' ens transporta a la història de Mequinensa. | Litterarum
Redacció
27 de maig del 2015
Actualitzat el 04 de juny a les 12:03h

La vuitena edició de Litterarum, la fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre, que se celebrarà el 5, 6 i 7 de juny, posarà dalt de l’escenari gairebé una vintena d’espectacles basats en la literatura catalana. Concretament enguany s’han programat divuit espectacles de quinze companyies provinents de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià, i de disciplines artístiques diverses com són teatre, teatre de carrer, música, dansa, recitals, entre altres. Organitzada per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les LletresCatalanes, Litterarum se celebra paral·lelament amb la Fira del Llibre Ebrenc, que des de fa dotze anys impulsa el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i que pretén ser un punt de trobada de totes aquelles persones que produixen, editen, promocionen, venen o llegixen llibres fets per escriptors o entitats de les Terres de l’Ebre o que són de temàtica ebrenca.

Sorteig de 5 lots de 2 entrades per a ‘El darrer dia del Cafè de la Granota’
Per tant, del divendres 5 al diumenge 7 hi ha molts alicients per visitar Móra d’Ebre. Aguaita.cat, en col·laboració amb Litterarum, us convida a assistir un dels espectacles que s’hi organitzen: ‘El darrer dia del Cafè de la Granota’, l’obra que representarà la Companyia Mea Culpa, amb textos de Jesús Moncada, a partir de les 22.30 del divendres 5 a La Llanterna Teatre. Sortegem cinc paquets (2 entrades cada un) per a assistir a l’espectacle. Per participar-hi i entrar al sorteig només cal que empleneu el formulari que trobareu més avall. Teniu temps fins al dijous 4 al migdia, perquè a la tarda farem el sorteig i comunicarem els guanyadors.

Esta obra teatral és una adaptació dels contes d’El Cafè de la Granota i de l’esdeveniment que va canviar la vida dels mequinensans: la desaparició de l’antiga vila a causa de la construcció de la presa de Mequinensa i el pantà de Riba-roja. Els protagonistes, l’Adelaida i el Fernando, es disposen a entrar per darrera vegada al seu cafè. Això provoca un aldarull amb les forces de l’autoritat. Un cop a dins, comencen a rememorar a través de records, cançons i objectes els diversos personatges de Jesús Moncada. S’hi intercalen la veu i la música de mequinensans que van viure la inundació del poble i s’aconseguix un dinamisme que capta l’atenció de l’espectador des del primer moment. L’humor i la ironia característics de Moncada impregnen l’obra.

Consulteu i descarregueu-vos el programa complet de Litterarum, la 8a Fira d’Espectacles Literaris, i de la 12ª Fira del Llibre Ebrenc clicant en este enllaç.

SORTEIG TANCAT