José Emilio Bertomeu fitxa un regidor de Gervasi Aspa com a número 2

Compromís d'Esquerres presenta la seua candidatura davant unes 600 persones al Centre Cívic de Deltebre

Redacció
27 d'abril del 2015
Actualitzat el 08 de maig a les 21:14h
Membres de la llista de Compromís d'Esquerres sobre l'escenari.
Membres de la llista de Compromís d'Esquerres sobre l'escenari. | Cedida

Membres de la llista de Compromís d'Esquerres sobre l'escenari. Foto: Cedida


Compromís d'Esquerres, la formació encapçalada per l'actual alcalde del PSC a Deltebre, José Emilio Bertomeu va presentar este dissabte al Centre Cívic i Cultural de la població davant d'unes 600 persones la seua candidatura per aspirar novament a l'alcaldia. 
 
L’acte, que va començar a les 22 h amb l’actuació de Júlia Tomàs, jove cantant del municipi,  i va ser conduït i presentat per José Emilio Bertomeu. El candidat va arribar a l’escenari acompanyat de la seua dona i els seus fills i va saludar des de l'escenari als seus pares i als dos regidors d’ERC, Òscar Martín i Rogelio Tomàs, que no repeteixen amb Gervasi Aspa, alcaldable d’ERC, i tenen una estreta relació amb José Emilio Bertomeu. Seguidament, van pujar sobre l'escenari tots els membres de la llista. 
 
La sorpresa de la llista, però, va ser la presentació del número 2, Jordi Torres, regidor de Governació i Esports amb ERC. Segons va remarcar José Emilio Bertomeu, Joan Alginet, mà dreta de l’alcaldable i actual número 2, va cedir el seu lloc a Jordi Torres "en un acte d’honradesa i pocs interessos personals".

Un per un, i un cop a l’escenari, tots els membres de l’equip van reafirmar el seu compromís tocant una pantalla que activava la reproducció d’un petit vídeo que mostrava qui són cadascun d'ells i les raons que els han dut a sumar-se al projecte. Segons l'alcaldable, la llista, que ja es pot consultar a la web de la formació, està integrada per persones “properes, naturals, plurals, de carrer, amb virtuts i amb defectes, però amb moltes ganes de treballar junts per al municipi”. 
 
L'acte va acabar amb la interpretació de la cançó Euphoria per part de Júlia Tomàs i els membres de la llista i un concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.