La Regió Policial de Terres de l’Ebre homenatja el primer cap dels Mossos al Baix Ebre i Montsià

El sotsinspector Ricard Robles es jubila després de 34 anys al cos

Redacció
16 d'abril del 2015
Actualitzat el 17 d'abril a les 8:28h
La Regió Policial ha celebrat el Dia de les Esquadres a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa.
La Regió Policial ha celebrat el Dia de les Esquadres a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa. | Mossos d'Esquadra

El secretari general d’Interior, Josep Martínez, ha presidit este dijous la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Terres de l’Ebre a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa. En el transcurs de l’acte s’han lliurat un total de 107 felicitacions a membres del cos de Mossos d’Esquadra, personal administratiu de la comissaria de Tortosa i membres d’altres cossos de seguretat, per diferents actuacions meritòries realitzades durant l'any passat o per la seua trajectòria professional.

La celebració també ha servit per homenatjar el sotsinspector Ricard Robles, davant la seua imminent jubilació després de 34 anys de servei al cos. Robles va ser el primer cap dels Mossos d’Esquadra a les comarques del Montsià i del Baix Ebre, responsabilitat que va exercir des del 1994 fins al desplegament integral del cos a les quatre comarques de l’Ebre al final de l’any 2008.

El cap de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre, l’intendent Xavier Monclús, ha fet un repàs de diferents actuacions policials destacades i ha reconegut la dedicació i la professionalitat dels membres del cos dels Mossos d’Esquadra i, en especial, dels guardonats. També ha tingut un record pels membres del cos que han perdut la vida en acte de servei, i especialment als mossos Jorge Farré i Antoni Camacho, el qual va estar destinat a les Terres de l’Ebre durant quatre anys.

D'altra banda, el secretari general ha destacat que “ens enfrontem a nous reptes, per la qual cosa hem de disposar d’una policia que vaja superant les noves formes de criminalitat i cal seguir potenciant la col·laboració i la coordinació amb les policies locals, forces i cossos de seguretat de l’Estat i també en l'àmbit internacional”.