Jordi Curto repetix com a candidat de CiU al Perelló

Jordi Curto, entre Santi Vila i Lluís Soler.
Jordi Curto, entre Santi Vila i Lluís Soler. | CiU
Redacció
04 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:27h
Jordi Curto tornarà a optar a l’alcaldia del Perelló per Convergència i Unió a les properes eleccions municipals del 24 de maig. L’alcaldable va recordar en la seua presentació que el partit al que representa ja va guanyar als últims comicis municipals, però no va governar perquè PSC i ERC van reeditar el pacte de l’anterior mandat.

Curto es va mostrar crític amb l’acció de govern d’estes dos formacions: “Sobretot els últims 4 anys han sigut molt negatius per al poble, els dos partits que ens governen estan perduts i desunits, i el que és pitjor, la seva incapacitat ens està fent perdre el tren a tot el poble”, va dir.
Curto també va reconèixer que “estos són moments complicats”, però es va mostrar convençut que “amb ganes, convicció i les idees clares es pot fer molt, moltíssim. Per sort al poble tenim molts exemples d’emprenedors, molts d’ells joves, que estan fent el que el seu Ajuntament no fa: estirar del carro”.

La presentació de Jordi Curto va anar a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat i membre del Comitè Executiu Nacional de CDC, Santi Vila, que va apuntar que el proper 24 de maig “hi haurà dos tipus de candidats: els que s’amaguen darrere de la bandera perquè no tenen res més que oferir i els que seran capaços de donar la cara pel seu poble. Al Perelló són experts en la producció de mel, doncs allí hi tenen una abella que es passa el dia de flor en flor però no produix ni un bri de mel, ells m’entendran perfectament. Amb Jordi en canvi hi tenen una garantia”.

En l’acte també hi va intervenir el president comarcal de CDC del Baix Ebre, Lluís Soler, que va mostrar-se crític amb l’actual govern: “Conec bastant bé la majoria de pobles ebrencs, i puc dir que els perellonencs són gent valenta orgullosa i amb les idees clares. Per desgràcia, tenen una clara manca de sintonia amb el govern que tenen a l’Ajuntament. No poden perdre més trens, han de pujar al tren del futur i del progrés o quedar-se a l’estació de l’apatia i els desenganys”.
Jordi Curto Escribà és empresari del sector agroalimentari i actualment exercix com a Vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre i com a President del Consorci de Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià.