Una aplicació permet als veïns d’Ascó avisar l’Ajuntament sobre incidències i desperfectes a la via pública

L’eina “Fes Goig Ascó!” està disponible de forma gratuïta per als usuaris d’Android i IOS

Esta és la caràtula de la nova aplicació.
Esta és la caràtula de la nova aplicació. | Cedida
Redacció
01 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:25h


L’Ajuntament d’Ascó ha posat en marxa l’aplicació informàtica per a telèfons mòbils “Fes Goig Ascó!”, que permetrà els usuaris posar en alerta els serveis municipals sobre qualsevol incidència o desperfecte a la via pública. L’usuari, que es pot descarregar gratuitament la nova APP, farà una fotografia, hi afegirà el comentari que cregue oportú i l’aplicació ho enviarà als serveis municipals juntament amb la geolocalització de la incidència.

La nova APP està disponible des d’ahir a la tarda a les plataformes Android i IOS i permet a l’usuari fer un seguiment de l’estat de la seua incidència, si s’ha rebut correctament, si s’ha tramitat la seva ressolució i si s’ha solucionat.

L’Ajuntament d’Ascó vol aconseguir d’esta manera una relació més estreta entre administració pública i veïnat, en la mateixa línia de participació ciutadana que ja ha dut a terme amb d’altres iniciatives, com els Pressupostos Participatius o l’Altaveu Ciutadà, entre d’altres.

Esta serà la segona aplicació per a dispositius mòbils que posa en marxa l’Ajuntament d’Ascó. El mes de juliol passat el consistori va posar en funcionament l’aplicació “Ebando”, a través de la qual els usuaris poden rebre l’agenda municipal, les alertes de Protecció Civil o informació de servei.