Dolors Gurrera serà la candidata del PSC a Móra d’Ebre

L'actual portaveu del PSC a Móra d'Ebre, Josep Solé Arnal, que ha presentat la nova candidata, Dolors Gurrera.
L'actual portaveu del PSC a Móra d'Ebre, Josep Solé Arnal, que ha presentat la nova candidata, Dolors Gurrera. | PSC
Redacció
19 de març del 2015
Actualitzat el 20 de març a les 8:34h

Dolors Gurrera serà la candidata del PSC a l’Ajuntament de Móra d’Ebre en les pròximes eleccions municipals de maig. Gurrera substituirà Josep Solé Arnal, cap de llista al 2011, i reivindica el PSC com alternativa de govern “fent una aposta decidida pel benestar, l'ocupació, l'espai públic i la transparència”.

L'actual portaveu del PSC a l'Ajuntament de Móra d'Ebre, Josep Solé Arnal, que ha presentat esta setmana la nova candidata, ha fet una crida a la ciutadania a donar suport als socialistes com alternativa a un govern que "ni ha tingut en compte la dinamització econòmica, que ha deixat abandonat el nucli antic i que ha sigut incapaç de tirar endavant aquelles actuacions que necessita el poble més enllà de vendre fum".

Gurrera ha subratllat que “la principal prioritat del projecte socialista és situar de nou les persones com a prioritat a Móra d'Ebre” i en este sentit ha assegurat que el programa socialista “posarà al capdavant de tot les necessitats reals de les persones per fer front a les retallades brutals que estem patint, per garantir l'accés als béns i serveis públics de tots els veïns i veïnes i per combatre les desigualtats i garantir-ne la cohesió social".

La candidata socialista també s'ha compromès a donar suport i col·laborar amb la reactivació econòmica del municipi perquè un dels principals objectius del govern a Móra d'Ebre ha de ser "generar llocs de treball i facilitar el camí a empreses i emprenedors que vulguen instal·lar-se a la nostra població, així com a les activitats econòmiques que ja tenim com són el comerç, sobretot, els serveis, l'agricultura i els actius turístics".

Tampoc no ha oblidat l'obra pública “després d'un mandat marcat per operacions impossibles de tirar endavant i, sobretot, per l'abandó de la Llei de Barris”. Finalment, ha estat molt contundent en comprometre's a fer un ajuntament molt més obert a la participació ciutadana, més proper i sobretot amb "una gestió dels diners públics eficient i totalment transparent".
Dolors Gurrera  és llicenciada en història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb una dilatada trajectòria professional que la va portar a viure a Roma, actualment és dinamitzadora i secretària de la Unió de Botiguers de Móra d'Ebre. És vicepresidenta de l'AMPA de l'institut Julio Antonio i sòcia de l'Associació de Consumidors ADICAE, del Club de Bàsquet Móra d'Ebre i del Club Nàutic de Móra d'Ebre.