ICV i Avancem concorren junts a Aldover, amb Ismael Villamon d’alcaldable

Jordi Jordan i Ismael Villamon han presentat l'acord d'ICV i Avancem a Aldover.
Jordi Jordan i Ismael Villamon han presentat l'acord d'ICV i Avancem a Aldover. | ICV
Redacció
18 de març del 2015
Actualitzat a les 18:04h

ICV i Avancem concorreran junts a les properes eleccions municipals a Aldover, en un acord que les formacions emmarquen en el “context de col·laboració a nivell de Catalunya” i que se suma al que s’ha produït també a Tortosa, on han confluït en la candidatura de Movem.  Aldover, la llista d’Avancem per Aldover-Entesa estarà encapçalada per Ismael Villamon, actual primer tinent d’alcalde.

El coordinador d’ICV a les Terres de l’Ebre, Jordi Jordan, ha explicat que l’acord entre la seua formació i Avancem té com objectiu “construir governs progressistes als Ajuntaments amb tres eixos bàsics: la defensa dels drets socials, la creació d’ocupació i l’exercici del dret a decidir”.  En este sentit, Jordan ha assegurat que en l’àmbit de les Terres de l’Ebre, “ICV presentarà en breu altres candidatures amb altres forces d’esquerres que demanen sumar per canviar la situació que viuen molts pobles i ciutats del territori”.

Per la seua banda, Villamon ha assenyalat que “estic il·lusionat a concórrer com alcaldable gràcies al suport de la gent que ha fet possible esta candidatura i que té moltes ganes de treballar pel nostre poble”. De fet, ha avançat que este dissabte l’assemblea de militants podrà ratificar la candidatura i els principals eixos programàtics, entre els quals destaquen “la potenciació del turisme rural i la via verda, la construcció d’un centre de dia per a la gent gran i un casal de joves, a part de l’impuls de polítiques socials”.

Ismael Villamon té 39 anys i és llicenciat en dret. Va deixar el PSC el 2014, on havia desenvolupat diferents càrrecs com el de conseller nacional, primer secretari al Baix Ebre i membre de l’executiva de la Federació a les Terres de l’Ebre. Des del 2014 és membre d’Avancem.