El noi tortosí acusat equivocadament de ser l'agressor de la Diagonal: «He rebut entre uns 150 i 200 insults»

El motiu dels insults és la gran semblança amb l’autor dels fets

Redacció
04 de març del 2015
Actualitzat a les 12:44h
Ruben Mascarell, un jove estudiant de Tortosa acusat equivocadament a les xarxes socials de ser l'agressor de la Diagonal, va rebre “entre 150 i 200 insults” durant tot el cap de setmana, segons ha afirmat al programa “El Món a RAC1”. El motiu dels insults és la gran semblança amb l’autor dels fets, que es va entregar aquest dimarts a Talavera de la Reina (Toledo) i va ser posat en llibertat amb càrrecs hores després.

El jove, que estudia criminologia a la UAB, ha reconegut que té un “aire” amb l’agressor i que ho ha passat malament per la repercussió a les xarxes. “Els insults eren de gent que no conec. La gent que em coneix sap que són incapaç de fer una cosa així”, ha afegit el jove. 

També ha reconegut que quan va anar als Mossos d’Esquadra dissabte a la tarda ells “tampoc donaven crèdit al que estava passant”. "Ara ja s'ha acabat tot. Ja ho tinc com una anècdota, ja me'n puc riure”, ha acabat dient Ruben Mascarell.

Mascarell va publicar al seu perfil de Facebook un 'post' explicant les acusacions que va rebre aquest passat cap de setmana i en el qual demanava justícia: