Paluzie, Santi Martí i el jutge Vidal, al cicle de conferències al Perelló sobre ‘El país que volem’

Redacció
30 de gener del 2015
Actualitzat a les 17:43h
La doctora en Economia Elisenda Paluzie, i el coordinador del col·lectiu TELSA Santi Martínez, són este vespre els conferenciants convidats al cicle ‘El País que volem’ organitzat per l’ANC del Perelló.

Les xerrades començaran a les 20 hores al cinema Victòria del Perelló i en la primera, Paluzie donarà el seu punt de vista sobre aspectes econòmics i estructures d’estat d’un futur país independent. Per la seua banda, Martínez serà l’encarregat d’exposar els seus coneixements sobre la desconnexió energética.

El cicle de jornades tindrà encara una cita ineludible el proper dimarts 10 de febrer, a la mateixa hora, amb la conferencia que dictarà el magistrat Santiago Vidal sobre les bases d’una futura constitució catalana. Precisament avui la Fiscalia ha sol·licitat al Consell General del Poder Judicial (CGPJ) que expulse Vidal de la judicatura per la seua participació en la redacció d’una constitució catalana.

“Amb este cicle de conferències pretenem esvair els dubtes que puga tindre la ciutadania sobre com hem d’anar configurant l’estat propi i també donar arguments als indecisos de cata a les eleccions del setembre”, ha afirmat Josep Farnós, de l’ANC del Perelló.