Accés gratuït al Centre d'Interpretació del Renaixement i els Jardins del Príncep de Tortosa un dia al mes

Redacció
21 de gener del 2015
Actualitzat a les 16:11h
Els Jardins del Príncep, un dels espais que es podrà visitar gratuïtament un dia al mes.
Els Jardins del Príncep, un dels espais que es podrà visitar gratuïtament un dia al mes. | Ajuntament de Tortosa

El Centre d'Interpretació del Renaixement i els Jardins de Príncep seran d’accés gratuït els últims diumenges de cada mes, segons ha informat l’Ajuntament de Tortosa, que amplia així l’incentiu, fins ara reservat al Museu de Tortosa, a dos equipaments més. Aquells que ho vulguen podran aprofitar el proper diumenge 25 de gener per visitar gratuïtament qualsevol d'estos tres equipaments turístics.

“Malgrat que esta és una iniciativa destinada al públic en general, està pensada especialment perquè la gent de Tortosa i del seu entorn puguen conèixer i accedir amb major facilitat a tres dels principals actius patrimonials i turístics de la ciutat”, explica l’Ajuntament.

El Centre d'Interpretació del Renaixement està situat a l'Espai Sant Domènec i, més enllà del seu interès històric i arquitectònic, allotja alguns dels elements més interessants del passat renaixentista de Tortosa, com la porta de la desapareguda Casa de la Ciutat o l'armari de l'antic arxiu de Tortosa. Els Jardins del Príncep són el llegat que conserva la ciutat del Balneari del Porcar i inclouen una col·lecció d'escultures a l'aire lliure de Santiago de Santiago. L'Ajuntament està treballant en el recinte dels Jardins del Príncep amb dues noves actuacions que incrementaran l'atractiu de la visita: l'accés i visita al passeig de ronda de la muralla del segle XIV i la rehabilitació de l'antic manantial de l'Esperança.