Detingut a Benicarló pel robatori d'un camió i material en una fàbrica de mobles a la Sénia

Redacció
01 de desembre del 2014
Actualitzat a les 15:42h
Camió sostret d'una fàbrica de mobles a la Sénia
Camió sostret d'una fàbrica de mobles a la Sénia | Guàrdia Civil

Camió sostret d'una fàbrica de mobles a la Sénia Foto: Guàrdia Civil


La Guàrdia Civil va detenir 26 de novembre passat un veí de Benicarló com a presumpte autor de tres delictes de robatori en una fàbrica de mobles de la Sénia.

L'actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar a mitjans del mes de novembre d'enguany, quan es va recuperar un camió en un polígon situat a la localitat de Benicarló, el qual es trobava sostret, ja que havia estat denunciat al mes d'octubre a la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'Amposta, per part d'una persona que havia patit un robatori en una fàbrica de mobles de la localitat de la Sénia, on li havien tret cable de coure, perfils metàl·lics d'alumini, material informàtic i eines diverses, sent el valor de tots els efectes valorat en uns 100.000 euros.

Efectius l'equip de robatoris al camp (ROCA) de Vinaròs van iniciar una investigació que va donar com a resultat la identificació i localització d'una persona que havia participat en el robatori de la fàbrica de mobles de la Sénia, en la sostracció d'un turisme i en el robatori a un bar on hi havia sostret diners en metàl·lic, tabac i gran quantitat de botelles de licor, tots ells ocorreguts el 12 de novembre passat a la població de Forcall. Per este motiu es va procedir a la detenció d'un home de 41 anys i de nacionalitat romanesa com a presumpte autor dels tres robatoris.

El camió recuperat ha estat lliurat al seu legítim propietari. El detingut juntament amb les diligències instruïdes han estat lliurades al Jutjat d'Instrucció número 1 de Vinaròs.