La segona edició del TEDx Amposta se celebrarà el pròxim 28 de novembre

Redacció
19 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:39h
Imatge d'una de les xerrades de l'any passat.
Imatge d'una de les xerrades de l'any passat. | Cedida

Imatge d'una de les conferències de l'any passat. Foto: Cedida


L’equip organitzador del TEDxAmposta confirma la data del 28 de novembre per a la celebració TEDx a les Terres de l’Ebre. L’esdeveniment ,que opera amb llicència de TED a Nova York, tindrà lloc a l'auditori de la Lira Ampostina i entre les 16.00 h i 20.00 h del vespre.

Amb el lema ACT!, 10 rellevants pensadors, artistes, innovadors, investigadors i empresaris de les Terres de l'Ebre o vinculats al territori presentaran les seues Idees que valen la pena difondre (ideas worth spreading) sobre educació, management, art, ciència, entreteniment, accions socials i millora personal, entre d’altres.

Les 100 úniques entrades que es posaran a la venda es podran adquirir a la web www.tedxamposta.com. En arribar a 100 es tancaran les inscripcions.

TED és una organització sense ànim de lucre que convida els ponents a parlar durant 18 minuts de diverses qüestions. Algunes d’aquestes xerrades estan disponibles al ted.com gratuïtament. El TED (Technology, Entertainment, Design) va ser fundat el 1984 amb l’esperit d'idees que valen la pena ser difoses. TED Conference a Nova York dóna les guies generals per a l’organització del TEDxAmposta i ajuda en tots els aspectes necessaris per a l’èxit de l’esdeveniment, tot i que el TEDxAmposta està constituït independentment per un equip organitzatiu i uns 25 voluntaris que ho fan de manera totalment altruista. Ningú al TEDxAmposta pot cobrar res per la seua dedicació, ni els mateixos ponents. 

El ponents i les últimes notícies es publiquen a la web www.tedxamposta.com i a les xarxes socials com www.facebook.com/TEDxAmposta.