Refet el mural que va patir un acte vandàlic a Poblenou del Delta

Redacció
05 de novembre del 2014
Actualitzat el 06 de novembre a les 9:20h
El mural, tal com ha quedat avui després de ser repintat.
El mural, tal com ha quedat avui després de ser repintat. | Cedida

Poc ha durat la malifeta que algú va fer sobre el cartell pintat a Poblenou en el marc de la campanya Un país groc de cara al procés participatiu del 9-N. Després que el mural fos ratllat durant una nit per algú que va guixar-hi damunt i va sobreescriure-hi l’exclamació Viva Espanya, el mural ha estat refet avui mateix per membres de l’Assemblea Nacional Catalana, que en els darrers dies també n’han elaborat altres a diferents poblacions.

A més, els preparatius en esta recta final seguixen endavant per tal d’incentivar la participació i també per donar informació a la ciutadania sobre els llocs on ha de poder exercir el seu dret a participar diumenge vinent. De fet, fins divendres 7 hi haurà un punt informatiu al mercat central de Tortosa per donar informació (entre les 9.30 i les 13.00 hores) sobre els punts on s’han d’instal·lar les urnes de cartró a esta ciutat.

També podeu consultar el mapa de Tortosa amb els punts de votació aquí. 
Pel que fa als llocs de correspondència a Amposta, es poden consultar en este enllaç.

D’altra banda, dissabte 8, de 10.30 a 13.30 l’ANC a Tortosa organitzarà a la plaça Barcelona la “festa del groc”, amb diferents activitats lúdicofamiliars per crear ambient en positiu de cara el 9-N, durant la qual es repartiran fulletons, adhesius, paperetes, etc.

Finalment, el diumenge 9 hi haurà voluntaris per les poblacions de les Terres de l’Ebre per tal d’informar a la gent i assistir els voluntaris de la consulta.