Alcanar calcula una ocupació turística del 80%, variable en funció del temps

Les condicions climàtiques dels propers dies poden comportar una variació d'aproximadament un 10% en les reserves, ja siga en forma d'anul·lacions o d'increment

Platja del Marjal, a les Cases.
Platja del Marjal, a les Cases. | Arxiu
Redacció
28 de març del 2024
Actualitzat el 09 d'abril a les 11:52h

Malgrat les previsions meteorològiques poc favorables, els establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja han vist un fort interès dels visitants, amb un nivell de reserves situat al voltant del 80% en este moment.

Tot i això, es preveu que les condicions climàtiques dels propers dies puguen comportar una variació d'aproximadament un 10% en les reserves, ja siga en forma d'anul·lacions o d'increment. Tot i això, el sector turístic es mostra satisfet amb estes xifres.

Marc Chavalera, alcalde en funcions i regidor de Turisme, destaca que "assolir més del 80% de les reserves és una excel·lent notícia per al sector de l'hostaleria i la restauració, i preveu una temporada turística prometedora que es consolidarà durant l'estiu."

Angels Ferre Bosh, presidenta de la Federació de Càmpings del Mediterrani i propietària del Camping Estanyet de les Cases, també celebra este èxit, afirmant que "el sector comença la temporada amb gran satisfacció malgrat l'inici anticipat de la Setmana Santa i les condicions meteorològiques desfavorables dels darrers dies. Confiem en podem augmentar este 80% en les últimes hores, aspirant a arribar al 100% durant tota la temporada."

Arxivat a