El servei municipal de canguratge amplia l'horari mitja hora cada dia a Tortosa

També s'oferirà el servei a partir del mes d'abril vinculat a esdeveniments culturals, i als pobles l'horari s'allargarà fins a la una del migdia

Aguaita.cat
28 de març del 2024
Actualitzat el 09 d'abril a les 11:54h
Servei de canguratge 'Temps per a Tu' a l'Espai Joan Moreira de Tortosa
Servei de canguratge 'Temps per a Tu' a l'Espai Joan Moreira de Tortosa | Cedida

El servei municipal de canguratgegratuïtTempsperaTu ampliarà l'horari a partir del mes d'abril. Es tracta d'un servei adreçat a xiquets i xiquetes d'entre 4 i 12anys, que es presta diàriament a l'EspaiJoanMoreira i els dissabtesalmatí als cinc pobles (Bítem, Campredó, elsReguers, Jesús o Vinallop). Un servei adreçat a les famílies que necessiten un cangur per facilitar la conciliació laboral, personal i familiar. L'alcalde de Tortosa, JordiJordan, i la regidorad'Igualtat i Feminismes , MarLleixà, han visitat avui l'espai.

Concretament, l'ampliaciódel'horari implica en el cas de Tortosamitjahoramés de servei diària de dilluns a divendres, ja que s'avança l'hora d'inici a les 16.30 a petició de les famílies usuàries. En el cas dels pobles, l'ampliació de l'horari serà d'una hora els dissabtes al matí, que s'allargarà fins a la una del migdia.

A més TempsperaTu també es prestarà de manera vinculada a esdeveniments culturals. En este sentit, amb motiu del cicleGaudí, tant a la projecció de dijous 25 d'abril com a la del 23 de maig, que tindran lloc a les 7 de la tarda, es podrà fer ús del servei a l'EspaiMoreira. I amb motiu de l'obra de teatre 'Jauría' del 17 maig a les 20.00 hores s'oferirà el servei a les mateixes instal·lacions del TeatreAuditoriFelipPedrell.

Esta setmana amb motiu de les vacances escolars de SetmanaSanta, Temps per Tu s'ofereix en horarimatinal, entre les 10.00 i les 13.00 hores. També els dies de lliure disposició dels centres educatius el servei es presta als matins.

Durant este curs escolar han passat pel servei de canguratge municipal un total de 1.034xiquets i xiquetes, majoritàriament d'entre 4 i 8 anys. L'Ajuntament presta el servei a través de la Fundació Pere Tarrés, un servei que és finançat pel departament d'Igualtat i Feminismes en el marc del Pla Corresponsables del Ministeri d'Igualtat.

Finalment, per tal de reservar plaça es pot fer al telèfon 689526356 o al mail [email protected], o bé adreçar-se directament al servei.

Arxivat a