Neu, vent i sol al Port, temps del tot variable este dimarts per arrencar la Setmana Santa

Risc moderat per la intensitat de la pluja a les quatre comarques de l'Ebre

Fotograma de la imatge captada per la càmara d'eports este dimarts a la tarda.
Fotograma de la imatge captada per la càmara d'eports este dimarts a la tarda. | Cedida
S.B.
26 de març del 2024
Actualitzat el 09 d'abril a les 12:00h

Una pluja moderada, amb moments de més intensitat i altres de precipitació minsa, però molt esperada, està protagonitzant els primers dies d'esta aturada vacacional prèvia a la Setmana Santa a les Terres de l'Ebre. Les quatre comarques estan este dimarts, fins a les 19.00 hores, en situació de risc moderat per pluja, segons l'alerta que ha activat el Servei Meteorològic de Catalunya.

En concret, les comarques afectades són el Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta, la Ribera d'Ebre, i també altres zones com el Priorat, la Garrotxa, el Pla de l'Estany i el Baix Empordà. La previsió al matí era que en estos punts caiguessen uns 20 litres per metre quadrat de precipitació en mitja hora, una pluja que podia anar acompanyada de tempesta, calamarsa i pedra, així com ratxes molt fortes de vent, especialment a les Terres de l'Ebre.

Fins a les 18.00 hores, la precipitació acumulada més quantiosa recollida en el mapa del meteocat està a les estacions del Perelló i dels Alfacs, en els dos casos amb 11 litres per metre quadrat.

Al cim de Caro la precipitació ha estat de neu, però en les últimes hores està bufant el vent i fins i tot s'han vist ja estones de sol, temps per tant molt variable propi del març.

Aquí podeu observar la càmara en directe instal·lada per eports.

Arxivat a