L’alumnat de l’Escola de Dansa Maria Lozano d'Amposta, reconegut pels excel·lents resultats a Reus

Van tancar el concurs amb 5 copes, dos beques, dos premis, una sessió fotogràfica, un or, vuit plates i 14 bronzes

L’alumnat de l’Escola de Dansa Maria Lozano, reconeguda pels resultats al Concurs Premi Roseta Mauri de Reus
L’alumnat de l’Escola de Dansa Maria Lozano, reconeguda pels resultats al Concurs Premi Roseta Mauri de Reus | Cedida
Aguaita.cat
26 de març del 2024
Actualitzat a la 13:34h
Diumenge 28 de gener, l’alumnat de l’EscoladeDansaMariaLozano, d'Amposta va participar en un dels certàmensdedansa de més prestigi de la demarcació, el PremiBecaRosetaMaurideReus. Este concurs coreogràfic- iniciativa de l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona (APDCT), amb el suport de la Coordinadora d’Escoles de Dansa autoritzades de Reus, de l’Institut Municipal Reus Cultura, el Teatre Bartrina i la Diputació de Tarragona.

Dissabte 23 de març, l’Ajuntamentd’Amposta va fer una recepció a tot l’alumnat participant i guanyador al saló de plens per posar en valor la seua participació i excel·lents resultats obtinguts. L’Ajuntament els va fer entrega d’una beca de 500euros que es destinarà, tal i com va avançar la directora de l’Escola, MariaLozano, a finançar masterclass per a tot l’alumnat.          

Concretament, els i les ballarines de l’Escola de Dansa Maria Lozano van tancar el concurs amb 5copes, dosbeques, dospremis, una sessiófotogràfica, un or, vuitplates i 14bronzes. A més, la seua coreografia grupa Waltz va obtindre el tercer premi de la seua categoria.