Desarticulen a un grup criminal que va produir més de 162 quilos de marihuana a Móra la Nova

El grup, detingut a Tarragona que comprava i produïa drogues amb bitllets falsos i que es dedicava als narcoassalts

Aguaita.cat
25 de març del 2024
Actualitzat el 09 d'abril a les 12:06h
Héctor Muñoz, capità de la unitat de Tarragona de la Guàrdia Cívil, i Sergi Sànchez, cap de la Unitat de Falsidficació de Moneda dels Mossos
Héctor Muñoz, capità de la unitat de Tarragona de la Guàrdia Cívil, i Sergi Sànchez, cap de la Unitat de Falsidficació de Moneda dels Mossos | Maria P.

Els Mossosd'Esquadra han desarticulat a Tarragona un grup que utilitzava bitlletsfalsos per comprar drogues, produir marihuana i dur a terme narcoassalts.

L'operatiu, en col·laboració amb la GuàrdiaCivil, s'ha saldat amb deudetinguts d'entre 22 i 63 anys, set dels quals han ingressat a presó. Així ho ha explicat el cap de la Unitat Central de Falsificació de Moneda dels Mossos, Sergi Sánchez, que ha explicat que el 13 de març els cossos van dur a terme entrades a domicilis a les demarcacions de Tarragona i Barcelona. A MóralaNova (Ribera d'Ebre) es va desarticular una plantació de més de 162 quilos de marihuana. Els arrestats la volien vendre a Europa amb bitllets d'una impremta il·legal desarticulada el setembre de 2022 a Alacant.

Arxivat a