Dos detinguts per la plantació de 1.502 plantes de marihuana en una nau industrial de Tortosa

La investigació conjunta entre Mossos d’Esquadra i Policia Local continua oberta i no es descarten noves detencions.

Aguaita.cat
20 de març del 2024
Actualitzat a la 13:53h
Plantació de Marihuana en una nau industrial al Polígon industrial Baix Ebre de Tortosa
Plantació de Marihuana en una nau industrial al Polígon industrial Baix Ebre de Tortosa | Mossos d'Esquadra
Agents dels Mossosd’Esquadra i de la PoliciaLocaldeTortosa van detenir ahir doshomes, de 24 i 34anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Les detencions són resultat d’una investigacióoberta arran d’informacions que situaven una possible plantaciódemarihuana en una nauubicada al polígonindustrialBaixEbre de Tortosa.

Anteriorment diverses persones, que de forma habitual es desplacen pel polígon a diferents hores, havien vist llum a l'interior de la nau, tot i que semblava estar en desús. També, i depenent de les condicions climàtiques, es podia apreciar l'olor característica de marihuana als voltants.

Un cop efectuades les comprovacions policials, els investigadors van constatar que hi havia indicis suficients per acreditar que dins de l’immoble s’estava cometent un il·lícit penal, tractant-se d’una plantaciódemarihuanatipusindoor’.

Per tot això, agents d’ambdós cossos de seguretat van realitzar ahir pel matí una entrada i perquisició a l’esmentada nau. 

Este operatiu es va saldar amb la detenció dels doshomes que cultivaven i vigilaven la plantació així com la intervenció de 1.502plantes de marihuana.

 

Els agents van observar que l’interior de la nau havia estat modificat per adaptar la instal·lació d’aparells que acceleraven el creixement de les plantes. A més, tenien el punt de subministrament de la llum connectat fraudulentament.

 

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

 

Els arrestats van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten pendents de personar-se davant l’autoritat judicial competent quan siguin requerits.