L’alcalde d’Horta afirma que «no s’ha prohibit res» en relació al 9-N

Redacció
23 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 19:39h
990_1414085853nota-informativa-hortaport
990_1414085853nota-informativa-hortaport
 
L’alcalde d’Horta de Sant Joan, Josep Antolí, del Partit Popular, ha emès avui una nota informativa en relació a la seua negativa a signar la cessió de locals municipals per al procés participatiu del 9-N, en la que lamenta la “desinformació que ha sortit als mitjans de comunicació”. La nota especifica que “per part d’esta alcaldia no s’ha prohibit res, ni ara ni durant tota la legislatura” i cita com a exemple “la recollida de signatures de l’ACN a la Plaça de Catalunya i durant la fira de la Dolça Tardor, així com altres actes que s’han sol·licitat”. “Lamento que hi haja gent que es guanya la vida dient mentires, jo no”, sosté l’alcalde.

També defensa que “a l’Ajuntament s’haurien de tractar temes que li són propis a l’Ajuntament i al Parlament de Catalunya, els que li son propis, sense barrejar temes”.
Antolí aprofita per explicar que l’alcaldia que ostenta es dedica “a treballar pel poble” i demana “als que van dixar el poble arruïnat, amb un dèficit aproximadament de 500.000 euros que ens deixen treballar com estem fent, executant obres pagades de fons propis de l’Ajuntament i arranjant en la mesura de les possibilitats tot el poble, així com a pagar les factures als proveïdors segons termini marcat per la Llei”.

Curiosament, la nota informativa municipal també fa referència a una caricatura que ha estat publicada al Facebook, “de la qual m’he fet un fart de riure.  Es nota que l’autor en va aprendre fent-n’hi al seu pare”, conclou Antolí.