Alcanar programa activitats als parcs de salut dirigides a la gent gran

Les sessions son gratuïdes i estaran supervisades per professionals especialitzats

Cartell promocional del programa Llança't.
Cartell promocional del programa Llança't. | Cedida
Aguaita.cat
19 de març del 2024
Actualitzat el 09 d'abril a les 16:56h

Amb l'objectiu de promoure un estil de vida saludable i reactivar els espais de salut municipals, Alcanar ha organitzat el orograma "Llança't" per oferir sessions gratuïtes d'activitat física als parcs de salut del municipi. El programa, que compta amb un qüestionari i un procés de selecció per determinar els participants idonis.

Les sessions estan dirigides per professionals del sector especialitzats en activitat física adaptada i prescripció de l'exercici físic per a la gent gran. Amb professionals titulats en CAFE del territori, tindran una durada de 5 mesos, d'abril a maig, seguits d'un descans durant l'estiu i les activitats es reprendran a partir del mes de setembre.

Segons declara Axel Sorolla, regidor d'Esports, esta iniciativa està especialment dirigida a la gent gran sedentària, amb l'objectiu de fomentar la pràctica d'exercici físic regular i millorar la seua qualitat de vida. "Amb esta acció, no només es busca promoure la salut física sinó també l'aspecte social i emocional del col·lectiu", ha afirmat.
 

Arxivat a