Torna el Saló de Pasqua amb tres dies d’activitats per als menuts de casa a Amposta

Del 25 al 27 de març, el pavelló de les pistes blaves s’omplirà d’activitats en la trenta-quatrena edició del Saló de Pasqua

Aguaita.cat
19 de març del 2024
Actualitzat el 09 d'abril a les 16:57h
Torna el Saló de Pasqua carregat de tallers per als més menuts, a Amposta
Torna el Saló de Pasqua carregat de tallers per als més menuts, a Amposta | Arxiu

De dilluns25demarç a la tarda fins el dimecres27, el pavelló3 d'Amposta, conegut popularment com el de les pistes blaves, es transformarà en el SalódePasqua. Torna, per trenta-quatrè any, esta cita lúdica dirigida als infants i adolescents de la ciutat. Ho farà amb quatre zones diferenciades: una zonainfantil amb sorral, biblioteca i activitats per als nadons; una zonadetallers, una zonaesportiva i una zonad’inflables.

Tot plegat es farà amb la col·laboració d’entitats, tant esportives com socials, que realitzaran activitats com tallersdecuina, de samarretes, pintacares, pràctica de diferents esports,... També hi ha previst que hi haja un túneldelterror, una zonaambcars i un laberintdefoc. A més, dilluns a la tarda, Apasa col·laborarà amb un Tallersensorial i dimecres a la tarda hi haurà una activitat de Tataküa i un taller de PertuTokeem. El dimarts i el dimecres al matí, el Parc Natural, Trencaclosques, l’Associació d’Escacs, els Castellers, l’Agrupació Monstianell i Protecció Civil també oferiran tallers i activitats.

A més, cada tarda hi haurà una activitat especial a partir de les 17.30h. El dilluns serà un espectacle de màgia, el dimarts un contacontes amb la UnitatCanina de la PoliciaLocald’Amposta i el dimecres una xocolatada.

El Saló de Pasqua serà del dilluns 25 de març a la tarda (de 16h a 20h) al dimecres 27 de març (l’horari de dimarts i dimecres serà de 10h a 13h i de 16h a 20h). El preu serà de 3 euros per migdia i 4 euros tot el dia. La franja tranquil·la sense música serà els dos matins de 10h a 11.30h i les tres tardes de 16h a 17.30h.