Lo Racó del Vermutenc, a la Ràpita, millor vermuteria de Catalunya 2024

El Vermut Pessigolla, de la Cooperativa de Gandesa, també ha estat premiat com el millor per a còctels de Catalunya i Balears

Aguaita.cat
15 de març del 2024
Actualitzat el 09 d'abril a les 12:15h
Adrià Franco, propietari de Lo Racó del Vermutenc a la Ràpita
Adrià Franco, propietari de Lo Racó del Vermutenc a la Ràpita | Cedida

LoRacódelVermutenc, establiment situat a laRàpita ha revalidat el títol de millorvermuteria de Catalunya, una distinció que ja va aconseguir l’any passat i que cap altre establiment del país ha aconseguit prendre-li en esta nova edició dels premisVinari que es van donar a conèixer ahir a Reus.

Este concurs premia, de manera anual, els millorsvermutsdelPaís. La decisió ha estat presa per votaciópopular com el millor local on anar a pendre esta popular beguda que ara torna a estar de moda entre els més sibarites.

LoRacódelvermutenc s’ha imposat en esta edició a CalPereTarrida, el Prat de Llobregat; ElCúmul, Montblanc; LaMalabaristaVermuteria, Girona i LaTafaneradelPàmpol, Rubí.

AdriàFranco és el propietari del negoci que va obrir portes el mes de juliol de 2021. Franco venia del sector de la distribució i el sector vermuter li era proper i gens aliè, de manera que va decidir obrir este establimentespecialitzat a laRàpita.

I no ha estat l'únic premi ebrenc ja que el VermutPessigolla, de la CooperativadeGandesa ha estat premiat amb una Medallad'Or a la Innovació i és el millorVermutperacòctels2024 de Catalunya i Balears segons els Premis Vinari.
 

El Vermut Pessigolla de la Cooperativa de Gandesa també ha estat premiat com el millor per a còctels de Catalunya i Balears Foto: Cooperativa de Gandesa

Arxivat a