L’alcaldessa d’Ulldecona denuncia davant la Policia Local l’aparició de pintades amb insults cap a ella

Alguns dels missatges han estat pintats en edificis declarats Bé Cultural d'Interès Local

Un operari esborrant una de les pintades insultants cap a l'alcaldessa.
Un operari esborrant una de les pintades insultants cap a l'alcaldessa.
Aguaita.cat
12 de març del 2024
Actualitzat a les 17:43h
L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha interposat una denúncia davant la Policia Local per l’aparició de diverses pintades en diverses façanes del municipi amb insults cap a ella. Alguns dels missatges estampats a les parets, a més d’atemptar contra el seu honor, han estat pintats en edificis declarats Bé Cultural d’Interès Local, entre ells l’ajuntament i la Casa de Cultura.

La Policia Local, tal com ha explicat Ventura a través de les seues xarxes socials, treballa en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra per mirar d’esclarir l’autoria d’estos fets vandàlics. Uns fets que l'alcaldessa socialista condemna particularment, així com qualsevol actitud incívica que es produïsca a la població.



L’alcaldessa agraïx també la resposta ràpida de la Brigada Municipal per esborrar les pintades i també les mostres de suport dels companys de consistori i del grup municipal, així com la solidaritat que li han fet arribar altres forces polítiques i els missatges d’ànims del veïnat, que li estan traslladant telefònicament i també a través de les xarxes.