Empresonat un veí de Deltebre per participar en una xarxa de narcotràfic a València

S'incauten 42 fardells d'haixix amb un pes total de 1800 kg i 3000 euros en efectiu

Els agents van interceptar 1800 quilos d'haixix
Els agents van interceptar 1800 quilos d'haixix | Guàrdia Civil
Aguaita.cat
12 de març del 2024
Actualitzat el 13 de març a les 12:23h
La GuàrdiaCivil de València ha assestat un nou cop a les organitzacions dedicades al tràficdedrogues que pretenen establir-se al PaísValencià.

Mesos enrere, la Guàrdia Civil va detindre un grup que operava a Requena (València) i la passada setmana a una nova organització afincada a la Vall D'Uixó (Castelló).

La investigació va ser desenvolupada per l'Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga de la UOPJ de la Guàrdia Civil de València, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil de la Vall D'Uixó.

L'organització es dedicava a la introducció i distribució de granspartidesdedroga ocultant-la en immobles de la VallD'Uixó per a una posterior distribució.

S'han dut a terme nombrosos registres domiciliaris a la Vall D'Uixó i s'han intervingut5vehicles i 2armesdefoc.

L'operació s'ha saldat amb la detenció de cinc persones (3 homes i 2 dones), 4 d'ells residents en esta localitat i un a Deltebre (Baix Ebre), s'han incautat de 42fardellsd'haixix que van donar un pes total de 1800kg i 3000euros en efectiu.
 
Se'ls imputa un delicte de tràficdedrogues i pertinença a organitzaciócriminal.
 
Els detinguts van ser posats a disposiciójudicial i posteriorment, van ingressar a presó.  Amb estes detencions, este grup de narcotraficants del sud de Castelló ha quedat totalment desarticulat.