La cursa «5.000 i 10.000 de l'Ampolla» bat el rècord de participació amb 220 corredors

Els guanyadors absoluts han estat Musa Sowe, Agnès Abella, Marc Benavent i Angelina Díaz

Sortida d'una de les curses al passeig marítim de l'Ampolla.
Sortida d'una de les curses al passeig marítim de l'Ampolla. | Cedida
Aguaita.cat
11 de març del 2024
Actualitzat a les 19:20h
L'Ampolla va ser este diumenge 10 de març l'escenari de la cursa "5.000 i 10.000 de l'Ampolla". Amb 220 participants, ha estat l’edició amb la xifra més elevada d’inscrits, xifres que confirmen la seua consolidació com a cursa d’atletisme de referència al territori.

En la categoria d'absolut masculí dels 10 quilòmetres, la victòria va ser per a Musa Sowe, seguit de Sergi Villela i en tercera posició va quedar Alberto Prados. En la categoria d'absolut femení, el primer lloc va ser per a Agnès Abella, en segona posició va quedar Neus Lluch i la tercera en el podi va ser Anna Rebull.

En la carrera de 5 quilòmetres, la victòria en la categoria d’absolut masculí va ser per a Marc Benavent, seguit d’Hugo Domínguez i de Màxim Valencia. En la categoria d’absolut femení, les primeres a arribar a la meta van ser Angelina Díaz, seguida d’Alba Fosch i Queralt Casacubierta.

Pel que fa als corredors locals, en la prova dels 10K el guanyador van ser Gerard Badia, i en la carrera dels 5K els corredors locals que van arribar primer a la línia de meta van ser Pau Capera i Eva Llopis.