Txell Ulldemolins i Conxi Vizcarro, noves conselleres comarcals del Montsià per Esquerra Republicana

Han rellevat a han rellevat a Joan Roig i Èrika Ferraté en l'ens comarcal

Txell Ulldemolins i Conxi Vizcarro, noves conselleres comarcals del Montsià
Txell Ulldemolins i Conxi Vizcarro, noves conselleres comarcals del Montsià | Cedida
Aguaita.cat
11 de març del 2024
Actualitzat a les 16:34h
Les regidores republicanes TxellUlldemolins i ConxiVizcarro, d’Alcanar i laRàpita respectivament; han rellevat en el darrer ple del ConsellComarcaldelMontsià als consellers JoanRoig i ÈrikaFerraté.

TxellUlldemolins, serà la nova portaveu del grup d’Esquerra Republicana al Consell Comarcal del Montsià, i formarà part de la ComissióInformativad'HisendaiEspecialdeComptes; i de la d'AfersInterns, de BonGovern i d’Administració. Ulldemolins és regidora a l’Ajuntamentd’Alcanar des de l’any 2019 i actualment és responsable de les següents àrees de govern municipal: ParticipacióCiutadana i entitats municipals, CiclesVitals, Festes, Equipamentsmunicipals, Mercatsmunicipals i d'Alcanarplatja.

ConxiVizcarro és regidora d’Esquerra Republicana a l’Ajuntamentdela Ràpita  des de l’any 2019, i en l’anterior legislatura va ser la responsable de les àrees de Governació, RecursosHumans i Comerç. Vizcarro al consell formarà part de la Comissió Informativa de Turisme i Mediambient,  i de la d'AfersInterns, de BonGovern i d’Administració.