El tortosí Josep Baiges, nou cap dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de districte de l’Ametlla de Mar

Baiges, de 54 anys i nascut a Tortosa, va entrar al Cos de Mossos d’Esquadra l’any 1998 en l’onzena promoció

El Sotsinspector Josep Baiges, nou cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l'Ametlla de Mar
El Sotsinspector Josep Baiges, nou cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l'Ametlla de Mar | Cedida
Aguaita.cat
11 de març del 2024
Actualitzat a les 11:35h
El SotsinspectorJosepBaigesiPonce ha estat presentat este divendres com a noucap de la comissaria de districte de l’Ametlla de Mar dels Mossosd’Esquadra.

La presentació ha tingut lloc a la comissaria de l’AmetlladeMar amb l’assistència del DelegatdeGoverndelaGeneralitat a les Terresdel’Ebre, AlbertSalvadó, l’alcaldessadel’AmetlladeMar, EvadelAmo, el director dels serveisd’Interior, JoanJuan, alcaldes de les localitats a les que dona servei aquesta comissaria de districte , així com comandaments i membres de la RegióPolicialTerres de l’Ebre encapçalats pel seu capl’intendentJoanCarlesdelaMonja.

Baiges, de 54 anys i nascut a Tortosa, va entrar al Cos de Mossos d’Esquadra l’any 1998 en l’onzena promoció. En la seua trajectòria professional ha estat destinat a diferents localitats com Solsona, Vic i Tortosa, on ha efectuat tasques majoritàriament dintre de l’àmbit de la seguretat ciutadana.

En el transcurs de l’acte, el sotsinspector "ha volgut agrair a la direcció del Cos la confiança dipositada en la seua persona i ha destacat  que es tracta d’un nou repte professional que afronta amb la confiança de comptar amb un bon equip de dones i homes al servei de la ciutadania”.