La trobada d’autocaravanes d'Amposta estima en més de 65.000 euros el seu impacte econòmic

Els esdeveniments com la Festa de l’Arròs i la Carxofa o la Festa del Mercat esdevenen atractius per als autocaravanistes

Trobada d'autocaravanes coincidint amb la Festa de la Carxofa d'Amposta
Trobada d'autocaravanes coincidint amb la Festa de la Carxofa d'Amposta | Cedida
Aguaita.cat
05 de març del 2024
Actualitzat a les 10:00h
Els impulsors de la trobadad’autocaravanes que es va realitzar a Amposta la setmana del 19 al 25 de febrer en motiu de la Festadel’ArròsilaCarxofa han estimat en més de 65.000eurosl’impacteeconòmic que han deixat sobre els comerços i restaurants de la ciutat. Els caravanistes recompten aquesta xifra amb tots els tiquets de les seves despeses a la ciutat durant els dies de l’Estada. Així, estimen que les més de 300caravanes que van ocupar tant l’espai exterior de l’espaiFiral1d’octubre i la zona de caravanes com també l’espai del costat de l’auditori firal, van gastar-se de mitjana un mínim de 200 euros i algunes van superar els 300 euros. "Aquestes trobades, lluny de suposar una despesa, són una inversió per a la ciutat", diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "els caravanistes compren al Mercat i als comerços de la ciutat i visiten també els nostres restaurants". "Seguirem treballant per atraure aquest tipus de turisme al municipi, que reverteix directament sobre el teixit comercial i de restauració", afegeix l’alcalde.
 

Balanç de la Festa de l’Arròs i la Carxofa

 
D’altra banda, l’alcalde també ha valorat molt positivament la Festadel’ArròslaCarxofa que es va celebrar a l’auditori firal diumenge 25defebrer i en què es van servir prop de 1.500tastospopulars i prop de 2.000tastos de restaurants. Tomàs ha posat de relleu també el fet d’organitzar el mercat de productes de proximitat i comerç local en el marc d’esta jornada.