Els Mossos d’Esquadra enxampen a Tortosa un home que copiava durant l’examen teòric de conduir

Utilitzava discretament un telèfon mòbil connectat a uns auriculars en el moment d’efectuar la prova escrita

Ordinador i mòbils de l'home que volia copiar l'examen de conduir
Ordinador i mòbils de l'home que volia copiar l'examen de conduir | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
04 de març del 2024
Actualitzat a les 12:56h
Agents dels Mossosd’Esquadra pertanyents a l’Àrea regional de Trànsit de les Terresdel’Ebre van denunciar el passat 1 de març un home de 35anys, per fer un ús fraudulent d'un dispositiu de telefonia mòbil mentre en realitzava les proves d'accés per a l'obtenció del permísdeconduir a Tortosa.

Este home estava utilitzava discretament un telèfon mòbil connectat a uns auriculars en el moment d’efectuar la prova escrita. Mitjançant este mètode una segona persona, des d’una ubicació desconeguda, podia visualitzar l'examen mitjançant una petitacàmera que portava l’examinat per sota del jersei i d’esta manera li anava facilitant les respostes de la prova.

En el transcurs de les funcions de control que realitzaven els policies han observat el comportament estrany d’este aspirant al qual li han estat localitzats tot el conjunt de dispositius amb els que duia a terme l’engany.

Esta denuncia comportarà que l’infractor estarà privat de poder realitzar l'examen d'accés per a l'obtenció del permís de conduir al llarg de sis mesos i també li suposarà una sanció econòmica de cinc-cents (500) euros”.