El govern de Tortosa nega que Educació haja desestimat la subvenció de les llars d'infants municipals

El passat 8 de febrer la Generalitat va publicar una resolució amb les sol·licituds que han estat inadmeses, entre les quals no figura Tortosa

Aguaita.cat
27 de febrer del 2024
Actualitzat a les 14:32h
El 2022 Tortosa va obrir dos noves llars d'infants municipals als Reguers i a Vinallop
El 2022 Tortosa va obrir dos noves llars d'infants municipals als Reguers i a Vinallop | Ajuntament de Tortosa
L'AjuntamentdeTortosa seguix amb els tràmits necessaris per a la construcció i posada en servei de duesllarsd'infantspúbliques al municipi, una al barri de Ferreries i l'altra al Temple.

En este sentit, l'Ajuntament està ultimant la redacció del projecte de construcció dels dos edificis i està pendent de la resolució del departament d'Educació respecte a l'aprovació del finançament d'infraestructures, equipament i funcionament de les noves places del primer cicle d'educació infantil.

"És rotundament mentida que el departament d'Educació hagi desestimat la sol·licitud de Tortosa", ha explicat el regidor d'Educació, Víctor Grau, en relació amb les declaracions realitzades pel grup de Junts.

Grau ha explicat que Educació va fer un requeriment tècnic a l'Ajuntament que es va atendre.

El pressupost d'inversions 2024 inclou una partida d'1,4 milions d'euros per la construcció de les dues llars d'infants públiques, cadascuna de les quals amb 74 places distribuïdes entre 0 i 3 anys.