Alcanar inicia el camí cap a les Quinquennals

Ja estan disponibles les entrades gratuïtes per poder assistir a l’acte d’inauguració de l’any de Quinquennals

Este 2024 torna a ser any de Quinquennals a Alcanar
Este 2024 torna a ser any de Quinquennals a Alcanar | Sofia Cabanes
Aguaita.cat
27 de febrer del 2024
Actualitzat a les 10:27h
El 2024 és any de Quinquennals a Alcanar, celebrant els seus vuitantaanys, i el compte enrere està a punt de posar-se en marxa. És per això que el pròxim divendres1demarç inicia l'acte per a donar el tret de sortida al "CamícapalesQuinquennals" que tindrà lloc entre l’1 i el 14 d’octubre d’este 2024. 
 
El consistori us vol convidar al TeatreAuditoriJoséAntonioVallsSubirats per gaudir de la projecció del primer dels tresvideos de la càpsula "l'EssènciadelesQuinquennals"  i assistir a la presentació oficial de la pregonera de les festes, la periodistacanarevaNoemíPolls.
 
“Les festes Quinquennals no són només una tradició, sinó una expressió viva de la nostra identitat com a poble”, recorda la regidoradeFestes, TxellUlldemolins. I és que com bé és sabut al nostre poble, les Quinquennals són dies de retrobades per celebrar “la nostra història, les nostres arrels i la nostra comunitat”.
 
"L’acte del pròxim 1 de març marca l’inici d’esta llarga espera, però també l’inici d’una aventura emocionant. El poble es transforma, s’agrupa, debat i escull quina serà la millor decoració al seu carrer, com es farà l’altar per a rebre a la VergedelRemei. Sempre amb l’alegria i el color com a elements protagonistes de les festes", conclou la regidora de festes.

“Volem que esta edició transcendeixi fronteres i arribe a tothom, mostrant al món la importància i la bellesa de les nostres festes”, anima la regidora de ProjecciódePoble, MarSancho. "Volem transmetre el sentiment profund de la devoció, unió i alegria” que tots els canareus, canareves, casencs i casenques comparteixen per les Quinquennals: “Són una oportunitat per a tots nosaltres de mostrar el millor de qui som i del que representem com a poble”, ha dit.
 
Així doncs, al web del TeatreAuditoriJoséAntonioVallsSubirats ja estan disponibles les entradesgratuïtes per poder assistir a l’acted’inauguració de l’anydeQuinquennals. També és possible comprar-les presencialment a les instal·lacions de l’Auditori els dimecres i dijous entre les 10 i les 12 del matí.