Caixabank operarà les oficines bancàries mòbils als 25 pobles ebrencs que no en tenen

L'entitat ha d'oferir atenció presencial un mínim de mitja hora mensual

Aguaita.cat
19 de febrer del 2024
Actualitzat a les 17:47h
La consellera Mas Guix durant la roda de premsa
La consellera Mas Guix durant la roda de premsa | Govern
CaixaBank operarà les oficinesbancàries mòbils dels 25municipis de les Terresdel'Ebre on s'oferirà el servei, pobles menuts que s'han quedat oficina financera.

Els pobles on es desplaçarà l'oficina mòbil són Aldover, Alfara de Carles, Benifallet, Paüls i Tivenys (Baix Ebre); Freginals, la Galera, Godall, Mas de Barberans i Masdenverge (Montsià); la Palma d'Ebre, Benissanet, Garcia, Ginestar, Miravet, Rasquera, la Torre de l'Espanyol i Vinebre (Ribera d'Ebre); i Arnes, Bot, Caseres, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca, Prat de Comte i Vilalba dels Arcs (Terra Alta). El servei ha de visitar undiaalmes aquests municipis. Als poblesmenuts s'hi haurà d'estar un mínim de mitjahora, unahora almenys en els de més de 250habitants.

Les oficines bancàries mòbils permetran als clients de qualsevol entitat realitzar tots els serveis propis d'una oficina bancària: retirar i ingressar diners en efectiu, domiciliar el pagament dels rebuts i els tributs als comptes bancaris; consultar moviments i saldo i obtenir extractes de comptes bancaris, entre d'altres. A més, també prestaran una atenciópersonalitzada en la gestió tant dels comptes com d'altres productes bancaris i financers d'actiu, passiu i d'intermediació. El servei es posarà en marxa en nou mesos, com a màxim.
 
Els cinclots del contracte s'han adjudicat per dos anys prorrogables a dos més i per un import de 990.920 euros anuals. El cost del servei serà compartit per la Generalitat i les entitats adjudicatàries. Els ajuntaments determinaran la ubicació per a la prestació del servei.