Dos anys de presó per a l'acusat d'apunyalar un home a Alcanar l'any 2020

Fiscalia rebaixa la pena inicial de 8 anys de presó i li manté la indemnització de 450 euros

Audiència de Tarragona
Audiència de Tarragona | Sílvia Berbís
Aguaita.cat
19 de febrer del 2024
Actualitzat a les 15:53h
L'AudiènciadeTarragona ha condemnat a dosanys de presól'home acusat d'intentarmatar-neunaltre a Alcanar el 26 d'agost de 2020.

Fiscalia li demanava vuitanys de presó per un delicted'homicidi en graudetemptativa i una indemnització de 450euros. Este dilluns, el ministeripúblic i la defensa han acordat que els fets són constitutius d'un delictedelesions amb instrument perillós i, per això, el fiscal ha rebaixatlapena a dosanys de presó - que el condemnat no haurà de complir - si paga la indemnització requerida. Les parts també han arribat a l'acord que no se substituirà la meitat de la pena de presó per l'expulsió d'Espanya, sol·licitada prèviament, durant un període de vuit anys, ja que l'home està arrelat al territori.

Segons el ministeri públic, l'acusat vaapunyalar la víctima a l'abdomen provocant que caigués a terra malferit. A més, indica l'escrit acusatori, la intervenció d'un altre individu durant l'agressió va impedir que el condemnat li propinés una segona punyalada. La víctima va patir lesions que van consistir en una ferida de dos centímetres de longitud, sense penetració a la cavitat peritoneal. Estes van requerir un tractament mèdic-quirúrgic, que li van suposar nou dies de curació, dels quals tres va estar hospitalitzat.