Èxit de convocatòria en la cursa solidària amb el càncer infantil i adult a l'Ampolla

L’esdeveniment va reunir prop de 170 participants i més de 200 persones en total

Aguaita.cat
19 de febrer del 2024
Actualitzat a les 15:14h
Inici de la cursa en solidaritat amb el càncer infantil i adult a l'Ampolla
Inici de la cursa en solidaritat amb el càncer infantil i adult a l'Ampolla | Cedida
La Delegaciódel'Ampolla de laLligaContraelCàncer de les ComarquesdeTarragona i de les Terresdel’Ebre va organitzar este diumenge 18, una CursaSolidària en commemoració del DiaMundialContra el Càncer i CàncerInfantil

La Delegaciólocal a l’Ampolla de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, va unir el municipi de l’Ampolla a la lluita contra esta malaltia, organitzant una Cursa Solidària que va tenir lloc pel litoral ampollero, amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer i el Càncer Infantil.

L'esdeveniment va incloure duesdistàncies pel PasseigMarítim de l'Ampolla i la BassadelesOlles, que es van poder fer corrent o caminant, oferint als participants una experiència única de solidaritat i esport. Tot i això, es va oferir i obrir a participar a tothom realitzant qualsevol distància dintre de les seves possibilitats. A més, es va fer una CursaInfantil per animar la participació dels més petits.

Amb un preu simbòlic de 6,00 €, tots els fons que es van obtenir, seran destinats a cobrir i fomentar les iniciatives de la Lliga Contra el Càncer. Després de la cursa, els participants van gaudir d'un servei de barra i música, afavorint la convivència i la conscienciació sobre aquesta causa.

"Volem agrair a tothom que s’ha sumat a aquesta causa solidària. La lluita contra el càncer és de tots i totes, i junts podem marcar la diferència", afirma Maite Gallimó, delegada de la Lliga al municipi.

L’esdeveniment va reunir prop de 170participants i més de 200persones en total, que van gaudir d’un dia esplèndid de solidaritat i germanor.

Amb aquests esdeveniments, la Lliga i l’organització de la cursa, volen conscienciar al poble de la necessitat d’unir forces entre totes les entitats i persones del municipi, i entre tots i totes cohesionar l’Ampolla per causes solidàries i identitàries.