Un partit de futbol sala acaba amb agressions entre jugadors i públic a Móra la Nova

L'Ajuntament de Móra la Nova ha condemnat els fets que han acabat amb dos denúncies als Mossos d’Esquadra i un informe de lesions

Aguaita.cat
19 de febrer del 2024
Actualitzat a les 11:53h
Una imatge de la baralla al pavelló municipal de Móra la Nova
Una imatge de la baralla al pavelló municipal de Móra la Nova | Xarxes
Un partit de futbolsala entre el MóralaNova i el FutsalTortosa ha acabat amb agressionsdejugadors a la graderia, dos denúncies als Mossos i informesdelesions, segons confirma el pos policial.

Els fets han succeït este dissabte al pavellómunicipal de la MóralaNova entre l’equip de futbol sala local i el Futsal Tortosa. Els Mossosd’Esquadra van rebre l'avís cap a les 18:00 hores i van acudir per identificar als agressors.
Algunes persones han necessitat assistència de per part del Serveid'EmergènciesMèdiques, tot i cap de gravetat. Els incidents han estat denunciats a través de les xarxes socials per mitjà del compte de Futbol Catalunya.

En aquest mateix compte, l’AjuntamentdeMóralaNova ha publicat un missatge en el que “condemna enèrgicament qualsevol forma de violència en els partits esportius". El futbol és un espai per a la diversió i el companyerisme, opinem i "no per a l’enfrontament i l’agressió"."Demanem a tots els aficionats que gaudeixin del partit de manera respectuosa i pacífica”, conclouen.