L’Associació de Veïns del Barracot revalida el premi a la Millor Comparsa del Carnaval de Deltebre

La temàtica d'enguany era el canvi climàtic amb el bosc com a protagonista principal

L'associació de veïns del Barracot, primer premi de la Rua de Carnaval a Deltebre
L'associació de veïns del Barracot, primer premi de la Rua de Carnaval a Deltebre | Cedida
Aguaita.cat
19 de febrer del 2024
Actualitzat a les 8:22h
Nou èxit de participació i d’assistència a la RuadelCarnaval de Deltebre, un esdeveniment que durant tots estos anys s’ha consolidat i enfortit fins a esdevenir, tal com ha remarcat l’alcalde, LluísSoler, en “una de les activitats de referència del territori, i que ens ajuda a exportar i projectar el nom de Deltebre ben amunt”. 

Enguany han estat divuit les comparses que han desfilat durant la Rua, amb gairebé unmiler de participants que han traslladat la llum i el color als carrers de Deltebre. També al CentreEsportiudelDelta on enguany, com a novetat, s’han realitzat les diferents actuacions de les comparses amb unes grades plenes de gom a gom i amb un públic que ha gaudit de les diferents coreografies que els i les participants han presentat. 

Soler ha realçat “l’aposta que al seu moment es va fer des del Govern municipal per impulsar una activitat que a hores d’ara està marcada en vermell al calendari dels veïns i veïnes de Deltebre, i que reforça i impulsa la cohesió social entre la ciutadania gràcies a la participació de tanta i tanta gent”. 

Els guanyadors

Novament, el jurat ha tingut una feina difícil per escollir a les comparses guanyadores. En tot cas, s’han posat d’acord per atorgar el premi a la MillorComparsa, valorat amb 600, a l’AssociaciódeVeïnsdelBarracot, la qual revalida novament este premi amb una temàtica referent al canviclimàtic i amb el bosc com a protagonista principal.
 
La resta de premis s’han distribuït de la següent manera: el premi a la MillorCarrossa(400) ha caigut en mans de la Quintadel2018; El premi a la ComparsamésOriginal(300) se l’ha endut l’AssociaciódeVeïnsdeSantRamon; El premi a la MillorCoreografia(300€) ha estat per a l’AssociacióViu, BallaiSomriu; El premi a la MillorDisfressa(300€) s’ha atorgat a l’AssociaciódeVeïnsdeJesúsiMaria; I, finalment, la ComparsamésXaladora(300€) ha estat per a l’AssociacióSeguimXalant.

Després de l’atorgament dels diferents premis, la nit ha continuat amb un sopardegermanor, entre les comparses i públic, i també amb l’actuació del grup de versions LesQueFaltaBand. Tant el sopar, com la música en directe, com la posterior festa jove, també han esdevingut novetats en esta edició del Carnaval de Deltebre.