Els pagesos ebrencs convoquen una nova jornada de mobilitzacions a les carreteres

Hi ha programades marxes lentes de tractors i talls de vies a la carretera N-340 entre Amposta-Alcanar-Vinaròs i a l’N-238, entre Ulldecona i Vinaròs, i una concentració a la sortida 42 de l'AP-7, entre altres punts

Protesta dels pagesos a l'Aldea.
Protesta dels pagesos a l'Aldea. | Sílvia Berbís
Redacció
15 de febrer del 2024
Actualitzat el 16 de febrer a les 10:45h
El sector de la pagesia no pensa aturar de moment les mobilitzacions que estan duent a terme per plantejar tota una sèrie de reivindicacions que els permeten guanyar-se dignament la vida. A les marxes lentes de tractors i talls de carreteres del passat 6 de febrer, la marxa lenta cap a Barcelona de l’endemà i el bloqueig dels accessos al port de Tarragona d’esta setmana se’ls hi sumarà este divendres una nova jornada de protestes, que afectaran la circulació de vehicles, entre altres punts, per carreteres del Montsià i el Maestrat, entre les 9h i les 19h.

Segons ha informat la Policia Local d'Ulldecona, hi ha programades marxes lentes de tractors i talls de vies a la carretera N-340 que unix Amposta-Alcanar-Vinaròs i a l’N-238, entre Ulldecona i Vinaròs. Les columnes de tractors es concentraran a la sortida 42 de l'autopista AP7 (Ulldecona-Vinaròs). Des d'este punt, a la tarda, tornaran als seus punt d'origen, de manera que hi haurà afectació a la circulació per carreteres com la CV102 i T331 fins a Ulldecona i la T332 des d'Ulldecona fins a Santa Bàrbara, Tortosa, Amposta o altres municipis.

Es recomana, si teniu previst circular per aquestes vies, consultar l'estat del trànsit abans de sortir.