Desenvolupen un mapa de geolocalització de les masies de l’Aldea

Inclou totes les masies del municipi, numerades i amb les coordenades de la seua ubicació i més segur en quan a possibles manipulacions alienes al sistema

Aguaita.cat
12 de febrer del 2024
Actualitzat a les 12:01h
Mapa de geolocalització de totes les masies de l'Aldea
Mapa de geolocalització de totes les masies de l'Aldea | Cedida
L’Ajuntamentdel’Aldea ha desenvolupat un mapa detallat que inclou totes les masies del municipi, numerades i amb les coordenades de la seua ubicació i  més segur en quan a possibles manipulacions alienes al sistema. Esta iniciativa té com a objectiu facilitar la geolocalització ràpida i eficient per part dels serveis d'emergències, la Guàrdia Municipal, el Centre d’Atenció Primària (CAP), correus i empreses de paqueteria.
És d'una importància vital que totes les masies puguen ser localitzades amb la màxima celeritat en situacions d'emergència o necessitat. Per aconseguir aquest objectiu, l'Ajuntament ha posat en servei un mapa interactiu en línia. Este mapa és fàcilment accessible a través del lloc web www.laldea.cat, garantint una visibilitat òptima.
L’enllaç directe al mapa (http://https://shrlc.com/ruvu7sK ), s'ha enviat prèviament als serveis d'emergències, la Guàrdia Municipal, el CAP, l’oficina de correus i empreses de paqueteria, assegurant que tinguen la capacitat de localitzar les masies de manera eficaç i immediata. Esta iniciativa contribuïx a millorar la seguretat i la resposta ràpida en cas de situacions crítiques, garantint una coordinació efectiva entre els diferents serveis i els aldeans i aldeanes.