La periodista Noemí Polls serà la pregonera de les festes Quinquennals 2024 a Alcanar

Amb una destacada trajectòria a Ràdio Nueva i Ràdio Ulldecona, a més de crear Ràdio Alcanar va ser tota una referent de la informació del territori des del 1994 fins al 2012

Noemí Polls serà la pregonera de les properes Quinquennals d'Alcanar
Noemí Polls serà la pregonera de les properes Quinquennals d'Alcanar | Ajuntament d'Alcanar
Aguaita.cat
12 de febrer del 2024
Actualitzat a les 10:00h
L'Ajuntamentd'Alcanar treballa de forma intensa en l'organització de les Quinquennals2024, una de les festivitats més esperades al territori, que cada any compta amb la participació de tota la ciutadania, i l'assistència de centenars de visitants d'arreu del territori. Dintre dels molts preparatius que s'estan realitzant, avui mateix, l'equip de govern ha anunciat el nom de la pregonera, la periodista, NoemíPolls, que serà l'encarregada d'obrir les Quinquennals 2024.

Nascuda a Alcanar l'any 1971 Polls es va formar a la UniversitatAutònomadeBarcelona, en finalitzar la llicenciatura va iniciar la seua carrera professional a RàdioNueva, actual SERMaestrat, on va estar durant els anys 1994 i 1995. Este mateix any, va crear i dirigir AlcanarRàdio fins al 1997. Del 2006 al 2012 va treballar a RàdioUlldecona, on va dirigir el matinal de l'emissora i el 2016 va fer el salt a RAC1 per ser l'editora del programa "Laprimerapedra", un magazín que s'ofereix els caps de setmana, amb un extens repàs de l'actualitat cultural, política i esportiva de Catalunya.

Segons ha declarat Polls "sempre m'he sempre sentit canareva venint al municipi cada 15 dies, a més dels estius i durant les vacances escolars, per gaudir del poble, les tradicions i sobretot dels amics". Així mateix, afegia que gràcies a la seua trajectòria professional va viure més de 15 anys a Alcanar, on ha tingut i criat els seus fills durant tota una dècada, fins a marxar tota la família a Barcelona per continuar amb la seua carrera professional.

La regidoradeFestes, MeritxellUlldemolins, ha agraït a Polls el fet d'haver acceptat ser la pregonera de les festes Quinquennals, "per part de l'equip de govern hem tingut clar escollir a Polls com a pregonera de les Quinquennals, una persona que ha sigut fonamental en la informació diària d'Alcanar i del nostre territori, gràcies a la seua passió pel periodisme, que ara l'ha dut a ser l'editora d'un programa a escala de país".
 
Per acabar, Ulldemolins comentava que "les Quinquennals no només són una festa, són sentiment de tots els canareus i casencsque ens identifica com a poble i comptar amb Polls com a pregonera serà tot un orgull".