Tres-centes persones es manifesten pel centre de Tortosa contra el genocidi que viu Palestina

La manifestació va ser convocada pel col.lectiu Terres de l’Ebre amb Palestina

Aguaita.cat
09 de febrer del 2024
Actualitzat a les 18:54h
Manifestació contra el genocidi al poble palestí avançant pel centre de Tortosa
Manifestació contra el genocidi al poble palestí avançant pel centre de Tortosa | Jordi Curto
Al voltant de 300persones s’han manifestat este dimecres pel centre de Tortosa per protestar contra la invasió d’Israel a la Franja de Gaza. Sota el lema ‘Aturemelgenocidi, Terresdel’EbreambPalestina, els manifestants van cridar consignes de denúncia del "genocidi" que està patint el poble palestí per part de l'Estat d'Israel. 

La manifestació va ser convocada pel col.lectiuTerresdel’EbreambPalestina a Tortosa que va recordar els ja quatre mesos que el conflicte tornava a tensionar-se. Sostenint la pancarta hi havien entre altres activistes i ciutadans el cantautor CeskFreixas, que forma part de l'organització i la pallasa, resident a Deltebre, PepaPlana.

El recorregut va anar de la plaça Barcelona i l’Avinguda de la Generalitat, carrer Ramon Bernguer IV, Cervantes i Sant Blai, finalitzant a la plaça Gerard Vergés, just davant de la delegació del Govern. La tortosina, filla de pare palestí, LailaSayed va ser l’encarregada de llegir el manifest unitari de suport a Palestina i que denuncia  la massacre de l’Estat d’Israel” contra el poble palestí i la complicitat de la comunitat internacional.

La protesta va cloure amb un minut de silenci davant de la DelegaciódelGovernalesTerres de l’Ebre, a la plaça Gerard Vergés de Tortosa.