Maria Jesús Viña substituïx Norma Pujol com a secretària general de la Federació de l’Ebre d'ERC

L’Executiva Nacional del partit incorpora Pujol com a secretària nacional de Supramunicipals i Projectes Locals

Maria Jesús Viña, nova secretària general de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana
Maria Jesús Viña, nova secretària general de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana | Cedida
Aguaita.cat
09 de febrer del 2024
Actualitzat a les 12:43h
MariaJesúsViñaiAriño, diputada del ParlamentdeCatalunya i Terceratinentad’alcaldia de l’AjuntamentdeTortosa, que fins ara ocupava la Secretaria de Finances de la Federaciódel’Ebred’Esquerra, ha estat escollida per l’Executiva regional per substituir NormaPujoliFarré al capdavant de la SecretariaGeneral.

Pujol ha presentat la seva renúncia al càrrec després que el passat 20 de gener el ConsellNacionald’EsquerraRepublicana la incorporés a l’Executiva del partit, com  a nova SecretariaNacionaldeSupramunicipals i ProjectesLocals. Davant d’esta nova responsabilitat la política flixanca ha renunciat a la Secretaria General de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, responsabilitat que ocupava des del gener de 2020. Pujol ara coordina les polítiques i accions dels consells comarcals, diputacions i entitats municipalistes on els republicans tenen representació, a més de teixir xarxa, cercar punts en comú i replicar aquells projectes d’èxit que estan portant a terme.

MontserratPerellóiMargalef, tinentad’alcalde de l’AjuntamentdeTivissa i directora dels ServeisTerritorialsd’Educació de la Generalitat a les Terresdel’Ebre, també s’incorpora a l’Executivaregional. Amb estos canvis la Federació de l’Ebre d’Esquerra continua mantenint la paritat i l’equilibri territorial en el seu òrgan de direcció, tal com es va fixar en el darrer CongrésRegional celebrat el passat mes d’octubre al Perelló.