09
de febrer
del
2024
Actualitzat
a les
10:02h
LaRàpita, L'AmetlladeMar, L'Ampolla i Alcanar s’unixen per oferir exquisits menúsgastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, un producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.
Este crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.
Des del 9 de febrer al 10 de març, 44 restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i La Ràpita ofereixen menús amb este crustaci com a protagonista que mariden amb vins de garnatxablanca de la DOTerraAlta.
Podreu tastar arròs amb galeres, calamar i carxofa, suquet de galeres amb mongetes o galeres a la planxa amb flor de sal i oli d’oliva verge entre altres delícies gastronòmiques.
Consulteu els menús:
La Ràpita