Comencen les Jornades de la Galera a quatre poblacions marineres ebrenques

La Ràpita, L'Ametlla de Mar, L'Ampolla i Alcanar oferixen menús amb la galera com a protagonista

Jornades Gastronòmiques de la Galera a les Terres de l'Ebre
Jornades Gastronòmiques de la Galera a les Terres de l'Ebre | Arxiu
Aguaita.cat
09 de febrer del 2024
Actualitzat a les 10:02h
LaRàpita, L'AmetlladeMar, L'Ampolla i Alcanar s’unixen per oferir exquisits menúsgastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, un producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.
 
Este crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.
 
Des del 9 de febrer al 10 de març, 44 restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i La Ràpita ofereixen menús amb este crustaci com a protagonista que mariden amb vins de garnatxablanca de la DOTerraAlta.
 
Podreu tastar arròs amb galeres, calamar i carxofa, suquet de galeres amb mongetes o galeres a la planxa amb flor de sal i oli d’oliva verge entre altres delícies gastronòmiques.
 
Consulteu els menús:
 
La Ràpita