La Diputació invertix més de 444.000 euros en la construcció d'una rotonda d’accés a l’Ametlla de Mar

Les obres tindran una durada de 5 mesos i han de millorar la mobilitat en una intersecció per on hi circulen 8.000 vehicles al dia

Les obres ja han començat.
Les obres ja han començat. | Cedida
Redacció
01 de febrer del 2024
La Diputació de Tarragona ha iniciat esta setmana les obres de construcció d’una rotonda en l’accés a l’Ametlla de Mar des de la carretera TV-3025. Esta actuació millorarà la seguretat viària i l’ordenació del trànsit en esta intersecció on confluïxen el Camí de les Candenes, l’accés a l’autopista AP-7 i el carrer Goya, principal accés al municipi i per on hi circulen més de 8.000 vehicles cada dia.
 
Les actuacions consistiran en la construcció d’una rotonda de 33 metres de diàmetre i una calçada de 7,60 metres d’amplada amb l’adequació dels accessos que arriben a esta intersecció. En total, es millorarà un tram de 100 metres en el qual s’hi crearà un nou itinerari de vianants per unir la carretera amb el carrer Goya, s’hi instal·larà lluminària LED i s’hi col·locaran plantes i altres elements decoratius, entre d’altres. Les obres tindran una durada de 5 mesos i comportaran una inversió de 444.764,80 euros.