Els Mossos d’Esquadra detenen set homes per robar 400 quilos d'olives en una finca del Mas de Barberans

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten a l’espera de comparèixer davant l’autoritat judicial

Olivera
Olivera | Adrià Costa
Aguaita.cat
01 de febrer del 2024
Actualitzat a les 14:15h
Els Mossosd’Esquadra de la comissariad’Amposta van detenir ahir sethomes, d’edats compreses entre els 23 i 41anys, com a presumptes autors d’un delictedefurt.

Els fets van succeir el passat 29 de gener, a les 23:00 hores, quan ens van alertar per la presència d’una furgoneta, amb diverses persones a l’interior, que es trobava en una fincad’oliveres del MasdeBarberans.

Ràpidament diverses patrulles es van adreçar a la zona i van localitzar una furgoneta circulant per un camí. El vehicle estava ocupat per set homes els quals van ser identificats pels agents.

A l’interior de la furgoneta van trobar quatremàquines de plegarolives, diverses llanternesfrontals, així com uns 400quilogramsd’olives, les quals van ser intervingudes pels agents.

Els identificats no disposaven de cap documentació ni autorització per poder recollir olives de les finques.

Les gestions posteriors han permès determinar que les olives intervingudes havien estat sostretes d’una finca propera on va ser aturada la furgoneta, per la qual cosa els seus ocupants van ser detinguts ahir com a presumptes autors del furt.

Les olives recuperades en l’actuaciópolicial van ser retornades al seu legítim propietari.

 Esta actuació s’emmarca dintre de les accions contra el robatorid’olives i garrofes que els Mossosd’Esquadra estan duent a terme a les comarques de les Terresdel’Ebre des de principi del passat mes d’octubre.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten a l’espera de comparèixer davant l’autoritat judicial quan sigui requerits.