Els joves canareus destaquen en el Campionat Autonòmic de Wushu a Ontinyent

Dos ors, plata i dos bronzes aconseguits pels alumnes de l'Escola d'Arts Marcials Jaume Sancho

Aguaita.cat
30 de gener del 2024
Actualitzat a les 17:39h
Alcanar va estar present gràcies a la participació de l'Escola d'Arts Marcials Jaume Sancho amb molts bons resultats
Alcanar va estar present gràcies a la participació de l'Escola d'Arts Marcials Jaume Sancho amb molts bons resultats | Ajuntament d'Alcanar
Prop de 250d'esportistes d'arreu de Catalunya i del PaísValencià han participat aquest cap de setmana en el 38è CampionatAutonòmic de Wushu, que es va disputar a Ontinyent. Alcanar va estar present gràcies a la participació de l'Escolad'ArtsMarcialsJaumeSancho amb molts bons resultats.

SergiGeira va aconseguir l'or en les modalitats de combatqinda a la categoriacadet i bronze en buidananquan.

Per la seua banda, LaiaForcadell es va fer amb l'or en armallargapalnangun, dintre de la categoriacadet i plata en buidananquan. LaraQueralt va obtenir el bronze en armallargapalnangun, també en la categoriacadet, mentre que RazvanTutú es va fer amb el bronze en la modalitat de buidananquan, en este cas en la categoria júnior.

El regidord'Esports, AxelSorolla, ha felicitat els joves canereus i canareves pels resultats assolits, així també com el treball dels entrenadors de l'Escola d'Arts Marcials Jaume Sancho. Segons afegia "els animen a seguir amb aquesta carrera esportiva i desitgem que continuïn sumant èxits".