Els Mossos d'Esquadra obren una investigació per un suposat tiroteig en un bloc de pisos de Tortosa

Els fets van passar minuts després de les 21.30 hores de dilluns a l'interior d'un immoble del carrer Montcada

Al llocs van acudir dos patrulles de la Policia Local i una dels Mossos.
Al llocs van acudir dos patrulles de la Policia Local i una dels Mossos. | Aguaita.cat
S.B.
29 de gener del 2024
Actualitzat el 30 de gener a les 14:36h
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per un possible tiroteig que s'hauria perpetrat este diumenge a la nit a l'interior d'un bloc de pisos al carrer Montcada, al barri antic de Tortosa. Els fets van tenir lloc poc després de les 21.30 hores, quan es va produir una baralla a crits entre els habitants de dos pisos del mateix edifici, arran de la qual, un dels individus, que anava acompanyat per un altre i que es trobava a l'exterior del seu pis, en una zona comuna a l'aire lliure, hauria tret una escopeta i hauria arribat a disparar inicialment dos trets en direcció als pisos superiors, segons fons veïnals.

El presumpte destinatari dels trets, que no van afinar per impactar en ningú, va trucar a la Policia Local explicant que havia estat amenaçat per arma de foc i que l'home que la duia va disparar dos trets cap a l'aire. Més tard, s'hauria produït un tercer tret. Amb tot, este mateix home no va voler presentar una denúncia formal pels fets.

Els Mossos sostenen que la investigació serà la que haurà de determinar si hi va arribar a haver trets o no, com va exposar telefònicament el denunciant i algú veí més de l'immoble, i en tot cas, comprovar també si hi ha l'escopeta a casa i si l'autor dels presumptes trets, que presentava evidents símptomes d'embriaguesa, disposa de permís d'arma. 

Al lloc dels fets van acudir inicialment dos patrulles de la Policia Local i més tard una dels Mossos. Arran dels aldarull van ser nombrosos els veïns que van sortir als balcons de la zona per conèixer què estava passant. Alguns agents van poder parlar amb el suposat autor dels trets, ja que mentre eren a l'exterior va sortir a comprar a una botiga del carrer i va tornar a casa, però no van arribar a practicar cap detenció.